Мандарин, який краще не їсти, і шампанське, яке не вип'єш: Новорічні ексклюзиви з Кропивниччини

Олександрійка Юлія Ковальчук займається ексклюзивним миловарінням

Мандарин, який краще не їсти, і шампансь…

Прo це пoвідoмляє Depo.Кропивницький з пoсилaнням на блог Наталії Луценко.

Майстриня підготувала новорічну колекцію мила. Найбільшим попитом серед споживачів користуються популярні мильні ведмедики, сніговички, торти та квіти. А ще пляшечки шампанського.

Весь свій оригінальний асортимент олександрійка виготовляє на спеціальній кухні. І використовує для того переважно натуральні інгредієнти.

"Щоб виготувати мило, його треба було подрібнити, потім розтопити на водяній бані та добавити всіляких "корисностей" і барвників, а далі розлити у спеціальні форми. Це не складно. Тут головне - гарна фантазію, уява і бажання щось зробити", - підкреслює майстриня.

Необхідні для виготовлення унікального мила інгредієнти та складні 3-D форми олександрійка купує через закордонні інтернет-магазини, а дещо, наприклад, трави, квіти чи плоди, заготовляє сама.

Мандарин, який краще не їсти, і шампанське, яке не вип'єш: Новорічні ексклюзиви з Кропивниччини - фото 1

Мандарин, який краще не їсти, і шампанське, яке не вип'єш: Новорічні ексклюзиви з Кропивниччини - фото 2

Мандарин, який краще не їсти, і шампанське, яке не вип'єш: Новорічні ексклюзиви з Кропивниччини - фото 3

Мандарин, який краще не їсти, і шампанське, яке не вип'єш: Новорічні ексклюзиви з Кропивниччини - фото 4

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme