На Кіровоградщині стали менше випікати хліба і виробляти м’яса

У січні - квітні 2016 року порівняно з січнем - квітнем 2015-го випуск промислової продукції в області збільшився на 13,1%

Про це Depo.Кіровоград повідомили у ГУ статистики в області.

Зокрема, у добувній промисловості та розробленні кар’єрів - у 1,5 разу, постачанні й розподіленні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря - на 5%, переробній промисловості - на 4,5%.

У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів випуск промислової продукції порівняно з січнем - квітнем 2015 року зменшився на 4,6%, у т. ч. у виробництві хліба, хлібобулочних і борошняних виробів - на 19,2%, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості - на 15,9%, м’яса та м’ясних продуктів - на 11,2%, олії та тваринних жирів - на 3,8%.

Водночас у виробництві молочних продуктів обсяги продукції збільшилися на 5,2%, готових кормів для тварин - на 3,8%, інших харчових продуктів - на 0,7%.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme