UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Кропивниччині зменшилось виробництво нерафінованої олії, хліба, сосисок та варених ковбас

Водночас в області збільшилось виробництво напівкопчених ковбас та кондитерських виробів

На Кропивниччині зменшилось виробництво…

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на прес-службу Головного управління статистики в області.

За підсумками січня–серпня 2018 року індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів та напоїв становив 90,8%. Порівняно з січнем–серпнем минулого року зменшилось виробництво олії соняшникової нерафінованої на 98,9 тис.т, борошна пшеничного чи пшенично-житнього – на 2,7 тис.т, виробів ковбасних варених, сосисок, сардельок – на 514 т, хліба та виробів хлібобулочних, нетривалого зберігання – на 290 т.

Водночас зросло виробництво олії соняшникової рафінованої на 10,1 тис.т, олії соєвої нерафінованої – на 7,8 тис.т, виробів кондитерських з цукру – на 583 т, ковбас напівкопчених – на 117 т, ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених – на 48 т.

У загальному обсязі реалізованої промислової продукції питома вага обсягу реалізованих харчових продуктів та напоїв становила 36,2% на суму
7,1 млрд.грн.

У І півріччі 2018 року підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв освоєно 153 млн грн капітальних інвестицій, що становило 31,8% загального обсягу інвестицій, освоєних промисловими підприємствами області.

Нагадаємо, що на Кропивниччині зменшується поголів'я великої рогатої худоби і виробництво м'яса.

Фото: Повариха.ру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme