У чоловіка на Кропивниччині, який їв консервоване м'ясо, підозрюють ботулізм
У мешканця Малої Виски, котрий вживав консервоване м'ясо з дикої кози домашнього приготування, підозрюють ботулізм
Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на пресслужбу обласного лабораторного центру МОЗ України.
8 серпня до обласного лабораторного центру МОЗ України надійшло повідомлення про підозру на ботулізм у мешканця м. Мала Виска. За попередніми даними, потерпілий вживав тушонку з дикої кози домашнього приготування.
З метою підтвердження діагнозу "Ботулізм" до лабораторії особливо небезпечних інфекцій Центру доставлена кров потерпілого для проведення діагностичного дослідження.
Наразі спеціалістами установи продовжується санітарно-епідеміологічне розслідування та лабораторні дослідження, про результати яких буде повідомлено додатково.
Нагадаємо, що у маленької жительки Кропивниччини не підтвердився ботулізм.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький