У Кропивницькому слідчому ізоляторі перевірили якість їжі

У Кропивницькому слідчому ізоляторі перевіряли санітарні умови приготування їжі для затриманих

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на сторінку ізолятору.

 

Під час перевірки завідувач їдальні акцентував увагу на етапах готування їжі, правильної термічної обробки інгредієнтів та перевіряв знання по техніці безпеки.

Далі завідувач їдальні перевірив якість приготованих страв згідно меню - розкладки, з метою забезпечення належного та повноцінного харчування осіб взятих під варту.

Основним завданням контрольного приготування їжі було перевірити виконання вимог щодо організації харчування, дотримання повноти доведення добової норми до осіб, які харчуються, перевірити виконання кухарями правил і санітарно гігієнічних вимог, дотримання особистої гігієни.

 

Надаємо, що біля СІЗО в Кропивницькому в результаті стрілянини вбили адвоката.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький