Жителька Кропивниччини готує екзотичне варення з квітів, овочів та кавунів
Неймовірно оригінальне варення із незвичайних поєднань фруктів та овочів готує колишній інженер лісового господарства, а нині домогосподарка Наталія Кузан з селища Петрове
Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на блог Наталії Луценко "Моя Україна. Ми - українці!".
Жінка вже два роки успішно займається улюбленою справою, що користується попитом по всій Україні. Каже, що надихає її до цього молодша донька Ксенія.
Цікавості ж додає мода на товари hand made та екологічні продукти, які сьогодні дуже затребувані. Більшість ексклюзивних джемів Наталя варить за власними рецептами, але з радістю користується і порадами друзів, сусідів чи добрих знайомих.
Загалом у Наталиному асортименті близько 30 видів всілякого варення, джемів та конфітюрів. Найпопулярнішим сьогодні є варення з гарбуза, кульбаби, акації, моркви, кабачків, калини, пелюстків троянди, молочних горіхів, кавуна та інших інгридієнтів.
Кожна баночка варення містить цукор, воду та фрукти – виключно природні елементи, завдяки яким продукт довше зберігається.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький